В четвъртък (06 юни) на обяд в 12 часа централно американско време, българинът Благой Иванов, ще се срещне “Лице в Лице” с австралиеца Тай Туиваса. Двамата ще застанат един срещу друг в зала “Юнайтед Център” на UFC 238. “Фейс ту фейс”, както го наричат в САЩ, е първата възможност двамата съпернци да вземат психологическо предимство, преди галавечерта на 08 юни.

На следващия ден петък (07 юни) от 4 часа следобяд отново в мултифункционалната зала “Юнайтед Център” е меренето на двамата тежкоатлети. За радост на феновете, на бойните спортове и за двете събития, предшестващи голямото съботно зрелище, организаторите от UFC, са пуснали свободен вход.

Всички, които искат да гледат мача на Багата с Туиваса, пред малкия екран, могат да го направят по телевизия ESPN и Max Sport 2. Битката на двамата ще се състои от 9 часа вечерта чикагско време, съответно 5 часа сутринта българско.

В рекорда си Тай Туиваса има 8 победи (3 от тях в UFC) и само 1 загуба от бразилеца Дос Сантос. Нашият Благой Иванов е по-опитният от двамата със 17 победи и само 2 загуби.

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.