В отворената група на Премиерлигата, „Бодрост“ отстъпи с 4:1 на трикратния шампион „Лайтенинг“. Мачът започна с много борба и в двата отбора. След контраатаки, американците поведоха набързо с 2:0. Напрежението се прехвърли в българския състав и младия Велиян Михалев не издържа.

Велиян Михалев

На два пъти той получи жълти картони за разправии с противниковите играчи и съдиите. Така, в средата на първото полувреме, българите останаха с човек по-малко.
Въпреки това, с подновяването на играта, Мирослав Манолов върна едно попадение за 2:1.


Голмайсторът Мирослав Манолов

Българите изпуснаха още две чисти положения за гол. До края на мача, нашите на два пъти бяха хванати отново на контраатаки, в които играчите на „Лайтенинг“ оформиха крайния резултат 4:1.


„Трябваше да имаме пълен състав от 18 души. По различни причини, в последния момент отпаднаха много от момчетата и на практика играхме без резервни играчи, което е недопустимо срещу добър отбор като „Лайтенинг“. Те правеха по четири смени на куп и свежестта в състава им си личеше в отиграванията“, коментира организаторът на „Бодрост“ – Ивайло Баташки.

Тази неделя (15 септември), от 11:00 ч. сутринта, „Бодрост“ гостува на полския „Джагелония“. Мачът ще се изиграе на адрес: Patriot Park, 1801 N Dale Ave, Arlington Heights, IL 60004.

Галерия снимки:

Асен Василев
Атанас Каракитуков
Кристиян Цветков
Велиян Михалев
Танко Дяков
Стоян Трендафилов
Мирослав Николов
Добромир Пеев

В-к: „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.