„Левски“ (Чикаго)

01

Костадин Леваков се радва на гола

„Левски“ (Чикаго) отнесе с 5:0 Рейнджърс (Чикаго) и се изкачи на лидерската позиция във временното класиране. „Сините“ са на една крачка от втора поредна титла в Премиер Сокър Лийг. В момента „Левски“ са с най-добра голова разлика от останалите три конкурентни отбора, които се борят за първо място. Както и в предишния мач на „сините“, отново ветерана Костадин Везьов откри головата фиеста за 1:0. Десет минути по-късно Костадин Леваков покачи на 2:0. Малко преди края на първата част натурализираният румънец Габриел Димитреску – Габи, изпълни перфектен корнер и оформи класическото 3:0. Опитния играч видя, че вратаря е излязал и няма противников играч на първа греда, и майсторски завъртя топката в мрежата пред слисаните погледи на шотландците.

С подновяването на играта за по-добрата голова разлика допринесе бившият младежки национал Росен Каптиев, който на два пъти по-идентичен начин вкара за крайният резултат 5:0.

03

Двамата голмайстори Костадин Везьов и Росен Каптиев

„В период сме, в които нямаме постояннен треньор и поздравявам контузеният Антоли Вътев, който води мача по перфектен начин. Вече всичко зависи от нас, дано имаме късмет и успеем да станем шампиони, като по този начин най-добре ще защитим името което носим“, коментира капитана на „Левски“ (Чикаго) – Александър Карабелски.

06

Легендата Тони Тодоров

Тази неделя „сините“ почиват, а на четвърти октомври гостуват на „Сент Чарлз Селтик“ в директен сблъсък за титлата. Мачът ще се изиграе на адрес: 3565 Legacy Blvd, St Charles, IL 60174.

Галерия снимки:

      ????????????????????????????????????
Росен Каптиев получава поздравления
05
Румънецът Габриел Димитреску – Габи получава поздравления
07
Добромир Пеев
08
Румънецът Едуард Чира
09
Димитър Стойков
????????????????????????????????????
Васил Чирпанлиев се контузи леко

levski

Николай Василев, в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.