Дуетът Шилев – Стойчев се поздравява след гола

„Левски“ (Чикаго) победи с 5:2 „Шогун Уинд“, в мач от първенството за над 30-годишни в „бялата“ дивизия на Премиер Сокър Лийг. В 5-та минута „Сините“ поведоха с гол шедьовър на Евгени Руссу, който стреля технично от границата на наказателното поле и вкара неспасяемо с помощта на страничната греда. До средата на полувремето, японците успяха на два пъти да направят добри контраатаки и обърнаха резултата до 1:2. Първото полувреме завърши при този резултат. С подновяването на играта, Васил Чирпанлиев изпълни по перфектен начин пряк свободен удар и изравни за 2:2. Последваха минутите на дуета Шилев – Стойчев, при който последния вкара на два пъти и направи резултата 4:2. Последния гол за „Левски“ отбеляза Венцислав Динков, след самостоятелна акция от ляво с удар по земя, оформяйки крайното 5:2. Заради големите горещини, съдиите на два пъти спираха мача, за да могат сътезателите да се подкрепят с вода.

01

Левскарите поздравяват Васил Чирпанлиев

„Всички подценихме японците и това ни беше грешката през първата част. Вкарахме ранен гол и си помислихме, че сами ще се бият. Противникът не блестеше с големи изпълнители, но стоеше такитчески грамотно на терена и на горещината беше по-бърз от нас. Хубаво е, че момчетата се мобилизираха на почивката и излязоха да си вземат това, което заслужават. Направихме една добра загрявка преди финала на сезона за щатската купа срещу „Интернационал“, сподели организаторът Николай Василев.

03

Анатоли Вътев стреля опасно с глава

Тази сряда, от 8:00 ч., вечерта, на Олимпик парк в Шамбург, „Левски“ (Чикаго) играе финал с италианския „Интернационал“ за щатската купа на Илинойс. Припомняме ви, че това е втори финал поред в надпреварата за най-високото отличие на щата. Миналия сезон, още със създаването си, „сините“ стигнаха до финал и загубиха в последните минути с 3:2 от същия съперник.
В неделя, от 9:30 ч., сутринта, на адрес: 700 Oak Brook Rd, Oak Brook, IL 60523, „Левски“ (Чикаго) играе с лидера във временното класиране „ДиПол“.

04
Георги Николов чисти на сигурно

Радостина Павлова, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.