В мач от първенството на „бялата“ дивизия, в Премиерлигата, „Левски“ Чикаго разгроми с 11:0 лидера във временното класиране „Триколори“.
По два гола за впечатляващата победа отбелязаха Мирослав Манолов, Росен Каптиев, Ивалин Гунчев и Владимир Вукайелович. По едно попадение добавиха Бато Радонич, Михаило Добрасинович и ветеранът Костадин Везьов.

Мирослав Манолов

С този успех, „Левски“ се изкачи на трето място в моментната подредба на таблицата, а румънците, въпреки загубата, останаха първи.
За отбора на „Триколори“, игра бившият румънски национал и играч на „Локомотив“ Москва и „Чикаго Файър“ – Разван Кочиш. Другата звезда в „Триколори“, печелилият Шампионска лига с „Интер“, Кристиан Киву, пропусна да вземе участие в злощастния мач за своите.

Разван Кочиш в опит да спре Ивалин Гунчев

„Бяхме се подготвили с най-добрите играчи, с които разполагаме в момента. Не сме очаквали да победим с такъв голям резултат. За нас беше най-важно да вземем трите точки, защото при друг развой щяхме да изгубим шансове за титлата. Благодаря от сърце на момчетата, че подходиха изключително сериозно към двубоя. Видяхте, резултатът говори сам за себе си. Този успех е важен и за самочуствието на отбора преди финалите за Националната купа на САЩ, този уикенд в Детройт“, коментира старши треньорът на „Левски“ Чикаго – Пламен Бежански – Газдата.

Треньорът Пламен Бежански

Припомняме ви, че този петък (18 август), от 9:00 ч. вечерта, в „Ultimate Soccers Arenas“, в предградието на Детройт – Pontiac, MI, „Левски“ Чикаго играе полуфинален двубой за Националната купа на САЩ срещу шампиона на Севрена Каролина и Регион III – „Спортинг“ Шарлоте.

Програма за финалите

 

Синята радост

Поздравления след поредния гол

Росен Каптиев

Владимир Вукайелович

Ивалин Гунчев спечели въздушен двубой

Михаило Добрасинович

Ветеранът Костадин Везьов


Сините се поздравяват след поредния гол
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.