DSC_0170
„Левски“ Чикаго 2014 завоюва седма поредна победа в първенството срещу гръцкия „Олимпиакос“. В 45-та минута юношата на „Марица“ Пловдив – Анатоли Вътев вкара важен гол и донесе победата за „сините“. Българският Мюлер влезе в игра и пет минути по-късно направи разликата на терена отбелязвайки за 1:0. Гърците веднага показаха балканския си манталитет и скочиха срещу съдиите, защото според тях голът е дошъл след засада. Заради грубото си отношение, един от гръцките играчи видя червеният цвят на картона.

DSC_0079

На полувремето южните ни съседи взеха решение да не доиграят срещата, заради това, че са оставени с десет човека на терена. Така „Левски“ ще изчака репорта от съдиите и решението на лигата с какъв резултат ще бъде победен съперникът. Вариантите са три: остава си 1:0, служебен резултат 3:0 или се прибавят три гола и става 4:0. Какъвто и резултат да остане, по-важна е победата, която прави дебютанта в първенството „Левски“ основен фаворит за титлата този сезон.

03

В неделя „Левски“ гостува на „Чикаго Рейнджърс“, мачът ще се изиграе от 9:30 часа сутринта на „Burden Fild“ на адрес: 1071 Brantwood Ave, Elk Grove Village, IL 60007. Припомняме ви, че „сините“ вече имат една победа с 3:0 срещу този съперник в първия си официален мач.

05

„Постигнахме важна победа за самочуствието на отбора, след незаслужената загуба на финала за купата на щата. Продължаваме без загуба за първенството и се надявам така и да завършим до края.“, сподели треньора на „Левски“ – Пламен Бежански, който беше рожденник същия ден.

 

04

[embedvideo id=“WX48yUshbHM“ website=“youtube“]

Николай Василев, кореспондент на вестник „България“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.