Георги Николов печели въздушен двубой

„Миньор“ (Чикаго) загуби с 2:0 от „Република Сръпска 2000“ в мач от четвърти кръг на майсторската група в Метролигата. Българите имаха своите шансове, особено през първата част, но липсата на концентрация пред противниковата врата им изигра лоша шега. В 21-минута Борислав Радев изведе по прекрасен начин бившият юношески национал Пламен Пенев на два метра сам срещу вратаря, той стреля, но коженото кълбо отиде право в ръцете на сръбския страж.

  DSC_0598dr

Пламен Пенев и Иван Драголов в демонстрират добро настроение преди мача

Пет минути по-късно сърбите сгрешиха при изнасянето на топката, Иван Драголов имаше възможност да реализира от добра позиция, но ударът му от палантерията мина покрай десния страничен стълб. Сърбите отбелязаха по един гол в двете полувремена, след колективни грешки в българската защита.

emomin

Треньорът Емил Миланов

„Получи се равностоен и доста нервен мач. Двата отобора се познават добре и не рискуваха много. Всеки чакаше другия да сгреши. Не заслужавахме да загубим, но се надявам в другите мачове да имаме повече късмет, защото сега ни изневери“, каза помощник-треньора на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

02gyurov

Светозар Гюров над всички

Тази неделя от 6:00 часа следобяд на адрес: Redmond Park, 735 E. Jefferson Street, Bensenville 60106, „Миньор“ гостува на полския тим „Игълс 1940“.

03ivan

Десният бек Иван Иванов

04mitev

Мартин Митев лови на сигурно

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.