Силен шамар отнесе „Миньор“ Чикаго във втори кръг на първенството в зала. „Чуковете“ претърпяха най-голямата си загуба от както съществуват като отбор падайки с 10:0 от „Кънекшън“. Украйнците си върнаха с лихвите на българите, за това, че не успяха да ги победят на голям терен. Двата отбора бяха конкуренти до последно за първото място и в крайна сметка се класираха в „майсторската“ група на открито. На първенството в зала, също само първите два тима се качват в елитната лига. Но футболът в зала е много по-различен от този на открито и „жълто-черните“ имат още много какво да учат.
„Тежка загуба, играхме срещу много силен и мотивиран съперник, който искаше да си върне за загубата отвън. По-лошото е, че имаше доста отсътващи и контузени футболисти. Играта ни се разстрой и не ни вървеше, надявам се в следващите мачове да излезнем от това състояние и да продължим уверено напред.“, каза треньорът на „Миньор“ Чикаго – Емил Миланов.
В трети кръг „Миньор“ Чикаго играе с италианския „Интер“. Мачът е от 2:45 часа следобяд в „Одиум спорт център“ в предградието на Чикаго – Вила Парк.

01
Старжът Никола Каранаков извади 10-сет пъти топката от мрежата си

Николай Василев, кореспондент на вестник „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.