Голмаисторът Стефан Златев

01

„Миньорци“ се радват на поредния гол

„Миньор“ (Чикаго) постигна втора победа в зала от началото на сезон 2016 в първа дивизия на Метрополитан Сокър Лийг. „Жълто-черните“ победиха с 5:2 украйнския тим „Уингс“. В началото украйнците поведоха с 2:0, но българите се окопитаха бързо и се върнаха в мача. При 2:0 основият страж на „Миньор“ – Мартин Митев се контузи в дясното рамо и на негово място на вратата застана Станислав Ангелов. В края на първата част „чуковете“ водеха с 3:2 с голове на Светозар Гюров, Добромир Пеев и Асен Василев. През втората част със страхотно воле от далеч се разписа Стефан Златев, а новото попълнение Даниел Николов оформи крайния резултат.

08

Момент от мача

„Получи се добър мач и резултатът отговаря на показаното на терена. Имахме положения за гол, които реализирахме. При 2:0 за противникът се получи неприятна ситуация и титулярният вратар Митев, трябваше да напусне терена. Хубаво е, че Станислав Илиев го замести повече от достойно. При футбола на закрито, вратаря е половината отбор и благодарение и на неговите изяви успяхме да победим“, коментира ветерана в отбора на „Миньор“ (Чикаго) – Тони Тодоров, който изпълняваше функциите на играещ треньор, поради отсъствието на Цветан Йончев и Емил Миланов.

04

Голмайсторът Асен Василев

От началото на сезона „Миньор“ има три загуби и две победи и заема шесто място във временното класиране от десет отбора. Българите претърпяха поражения от първите три отбора в класирането, 7:1 от „Чикаго Файър“, 9:1 от „Кънекшън“ и 6:1 от „Кикерс“. Другата победа е срещу „Сокърс“ отново с 5:2.
Тази неделя от 4:30 часа следобяд „Миньор“ (Чикаго) играе със сръбския отбор „Тесла“, който е кръстен на великия изобретател Никола Тесла. Мачът ще се играе в зала „Одиум“ на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181.

Галерия снимки:

 02

Голмайсторът Светозар Гюров печели висока топка

03

Голмайсторът Добромир Пеев

06

Голмаисторът Даниел Николов

07

Двамата голмайстори Василев и Златев се поздравяват

 10

Михаил Киров и Добри Пеев (в гръб)

09
Опасна ситуация пред миньорската врата
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.