„Миньор“ (Чикаго) стартира с класическа победа с 3:0 срещу украйнския тим „Кънекшън“, в откритото първенство на майсторската група в Метролигата. Два гола за „чуковете“ вкара Иван Драголов, а веднъж се разписа Георги Николов. Първото полувреме завърши при нулев резултат. С подновяването на играта, ветеранът Тони Тодоров беше фаулиран от дясно, близо до корнера. Фалът изпълни Иван Драголов с прострелно центриране към легендата Тони Тодоров. Той отклони топката с гръб, която кацна на главата на Стефан Златев. Последният подаде на включилия се централен защитник Георги Николов, който стреля от воле и откри резултата за 1:0. Голът на българите подейства мотивиращо за двата отбора и опасните ситуации зачестиха пред двете врати.

02

Голмайсторът Георги Николов

Десет минути по-късно, новото попълнение Борислав Радев премина като на парад, в стил Меси, през цялата украинска защита и изведе сам срещу вратаря Иван Драголов, който покачи на 2:0. Малко преди края, отново Борислав Радев изведе с гръб през центъра Иван Драголов и той наказа за втори път противниковия вратар за крайното 3:0. „Миньорци“ играха с резервния бял спортен екип.

04

Магьосникът Борислав Радев

„Винаги е хубаво да се започне с победа. Доволен съм от момчетата, играха много мъдро и се раздадоха. Това ни дава опитмизъм за по-добро представяне от миналата година. Безкрайни благодарности на спонсора на отбора Димитър Огнянов, президент на „NAVIGATION“, който за поредна година ни осигури участието в тази силна лига. Сърдечно му благодаря от името на футболистите и ръководството на отбора“ – каза помощник-треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

03

Голмайсторът Иван Драголов

Тази неделя, от 7:00 часа вечерта, на адрес: Oak Brook Park District, 1450 Forest Gate Rd, Oak Brook, IL 60523, „Миньор“ гостува символично на настоящия шампион – „Хеленик“. Срещу гърците, „жълто-черните“ имат общо три мача, два официални и един приятелски, без спечелна точка.

Галерия снимки:

05

„Винкелите“ поздравяват Иван Драголов
06

Радост в миньорските редици

07

Хитър пас на Пенев към Радев

08

Централният защитник Стефан Неделев – Танка

09

Младият Теди Коларов печели въздушен двубой

10

Опасна ситуация

DSC_0366

Опитният Светозар Гюров скача смело за първа топка

DSC_0462

Пламен Пенев

DSC_0465

Борислав Радев

DSC_0530

Суматоха пред миньорската врата

DSC_0535

Капитанът Благой Вълчев изпреварва противник

DSC_0547

Борислав Радев

DSC_0474

Иван Иванов изпълнява странично хвърляне

[embedvideo id=“BDtnbFMYzoY“ website=“youtube“]

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.