Топнападателят на „Левски“ Чикаго – Мирослав Манолов, наниза пет попадения във вратата на гръцкия „АЕК“, за победата на сините с 9:4. По един гол добавиха Димитър Стойков, сърбинът Владимир Вукайелович и черногорецът Бато Радонич. Първото попадение в мача за българите падна, след като гърците си отбелязаха нелеп автогол.
На полувремето, резултатът беше 4:3, в полза на „Левски“. Третото и четвъртото попадение за сините, дойдоха след изпълнение на дузпи от Вукайелович и Манолов. „АЕК“ също вкара третия си гол от единадесетметров наказателен удар.

Поздравления за голмайстора Миро Манолов

„Гърците винаги са били труден съперник за нас. Както очаквахме, се бяха подготвили с всякакви хитрини за този двубой. Теренът беше под всякаква критика, не си спомням да сме играли на по-лош стадион. Постоянно се опитваха да ни провокират. За момент, Каптиев и Манолов влязоха в пререкания с тях, но се разминаха с изгонване. През първата част тежкия терен им помогна, и в един кратък момент водеха в резултата. Добре, че нашите футболисти бързо се ориентираха в ситуацията и успяхме да ги победим, с което си върнахме за загубата в първия мач“, коментира треньорът на „Левски“ Чикаго – Пламен Бежански.

Треньорът Пламен Бежански дава наставления

Тази неделя, от 9:00 ч. сутринта, на адрес: Wheeling High School, 900 S Elmhurst Rd, Wheeling, IL, 60090, „Левски“ приема румънския „Оасу“. Припомняме ви, че в първия мач от пролетния дял на шампионата, румънците излъгаха сините, побеждавайки ги с 1:0.

Галерия снимки:

           

Евгени Руссу

   
Росен Каптиев


Сините се поздравяват

Манолов овладява с гърди

Голмайсторът Димитър Стойков

Голмайсторът Владимир Вукайелович

Голмайсторът Бато Радонич


Георги Георгиев овладява с гърди

Капитанът Стефан Златев

Ивалин Гунчев

В-к „България“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.