Голмайсторът от световното в САЩ 94 – Христо Стоичков и Радостта на народа – Божидар Искренов, откликнаха на поканата за вечеря в луксозения ресторант “Рока Акор” в предградието на Чикаго – Оук Брук. Президентът на “Левски” Чикаго – Михаил Михайлов, заедно с приятели, посрещна двамата легендарни футболисти. Той се беше погрижил за уюта на гостите си, така че да вечерят на спокойствие в отделено помещение. Те останаха очаровани от вкусната храна, доброто обслужване и приятната компания.

Михаил Михайлов е вторият от дясно на ляво

От дума на дума стана ясно, че “Левски” Чикаго стартира първенството тази неделя (5 май), а Гибона изяви желание да присъства на мача, като може да ни изненада и с няколко минути на терена. Срещата ще се изиграе от 9:00 ч. сутринта в Wheeling High School, на адрес: 900 S Elmhurst Rd, Wheeling, IL, 60090! Сините ще играят с новобранците в групата “Стимулус Пакиджинг Юнайтед”.

Ицо и Гиби си спомнят за отминали времена на зеления килим

Припонмяме ви, че през 2017 г. за “Левски” Чикаго игра друг култов футболист на “Левски” София – Христо Йовов – Бижутера. С негова помощ, сините станаха първия и за сега единствен шампион на САЩ от щата Илинойс, във възрастовата група за над 30 години. На финала в Детройт, “Левски” детонира с 3:1 единствения трикратен шампион на САЩ – гръцкия тим “Кристос” 1997.

Дори и на вечеря Христо продължава да разписва „Историята“
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.