Боксовата комисия на щата Илинойс забави меренето на Тервел Пулев и противника му. Българите и всички останали участници бяха размотавани в продължение на два часа след обявения час за кантара. Меренето на състезателите трябваше да започне в 5 часа следобяд местно време, но организаторите закъсняха с повече от един час. Последен за проверка беше извикан родният боксьор.
Накрая Тервел Пулев коментира ситуацията така: “Такава дезорганизация не съм виждал дори и в Албания”.
Преди да се качи на кантара Тервел получи букет от български здравец, от една нашенка работеща в хотел „Хилтън“. Тя му го нарече за късмет и му пожела успех на мача.

На кантара съперникът на българина, Армандо Анкона от Охайо, се опита да провокира Пулев, като му говореше отблизо. Но българинът остана спокоен и се усмихваше в лицето на Анкона. От устата на американеца се чу репликата – “Утре ще те хвана”.
Веднага след кантара, който беше предаван на живо, Тервел влезе във фитнеса и направи климатизираща тренировка в часа на мача.
Срещата на българина ще бъде предавана пряко по CBSSportsNet от 3 часа сутринта българско време.

За всички българи, които искат да подркрепят на живо в зала Алианц Арена – Тервел Пулев припомняме, че билети за събитието Hitz Boxing могат да бъдат закупени на сайта arenarosemont.com или на място на адрес: 6920 Mannheim Road, Rosemont, IL 60018. Цените варират от $73 до $134, взависимост от мястото.

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.