DSC_0116

Мотористите пристигат

Българските рокери от патриотичен мотоклуб „Хайдути“ дариха $1000 за бюст-паметника на Васил Левски в Чикаго. Мотористите и този път показаха идентичност и подкрепиха свещената българска кауза за изграждането на монумента. Както обикновено, с мощните си харлита и атрактивни елеци, „Хайдути“ събраха очите на всички хора, които бяха дошли за откриването на бюст-паметника на Левски.

 

03

Президентът на мотоклуб „Хайдути“ – Никола Масларски

„Радвам се на бюст-паметника, страхотно произведение на изкуството! Поздравления за майстор Милчо Томов, не съм виждал по впечатляващ паметник на Левски. Използвам възможността да поканя всички българи на скромен пикник, за да отбележим деня на Христо Ботев и всички загинали за свободата на България, а също така и една година от основаването на мотоклуб „Хайдути“. Тържеството ще се проведе на 7-ми юни (неделя), на адрес: 920 S Dee Rd, Park Ridge, IL 60068. Входът за парка е срещу училище Main South High School. Всеки, които изяви желание да присъства, да заповяда след 12 часа на обяд“, каза президентът на мотоклуб „Хайдути“ – Никола Масларски.

 

02Хората се радваха на мотористите

Източник: в-к „България“

One Response

  1. АЛЕНА

    Тежки мисли. Време е да детронираме тези 200 човека сган, които са продали България на сащ, ПРЕДИ КЮРДСКАТА АВТОНОМНА ОБЛАСТ ДА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ДЪРЖАВА. ЗАЩОТО ИМА СТАР ДОГОВОР МЕЖДУ САЩ И ТУРЦИЯ, ЗА КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ТУРСКАТА ЗЕМЯ ВЛИЗАЩА В КЮРДИСТАН, С ЮГОИЗТОЧНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ … ТОВА, ЧЕ СМЕ В НАТО С НИЩО НЯМА ДА НИ СПАСИ, ЗАБЛУЖДАВАТЕ СЕ, АКО РАЗЧИТАТЕ НА ТОВА. БОГЪ С НАМИ И ДА НИ ПАЗИ, А НИЕ САМИ ДА СИ ПОМОГНЕМ, НЕВОЛЬО!
    Трябва да се направи нещо. СПЕШНО Е.

    Отговор

Leave a Reply

Your email address will not be published.