Ванкувър и Чикаго Файър ще искат да се съвземат след като и двата отбора стартираха разочароващо сезона.
Ванкувър не са успели да вкарат в три предишни посещения в Чикаго, и те ще се опитват да развалят тази традиция в първият за сезона домакински мач на Файър.
Докато Ванкувър влезе годината с големи надежди, и нещата не тръгнаха по план след като миналата събота  загубиха с 3 на 1 от ФК Торонто. Октавио Риверо откри резултата в 19-та минута, но Давид Аоутстенд пусна 3 безотвенти гола и така загубиха първият си мач за сезона.

„Загубихме първия мач, но има  още 33 мачадо края,“ каза  защитника Памадоу Ка за официалния ютсайт на тима, след като записа асистенция в неговия дебют за Ванкувър . „Както винаги съм казвал, че не е важно как ще започнем а как ще завършим. Трябва да изясним фактите.“

Чикаго започна сезона с поражение с 2 на 0 в Лос Анджелис миналия петък. Шон Джонсън завърши с три спасявания като Чикаго държеше  Галакси до 0 на 0 до 65-ата минута.
„Не можеше да искаме по твърда игра, като за начало на сезона“, каза треньорът Франк Ялоп. „За мен това беше трудно начало наистина за да се получи реална чувство за къде сме, защото това е първата игра срещу настоящия шампион и ние не бяхме на сто процента с някои от момчетата. Моята цел сега е  прегрупирам отбора и да се приготвим за пъвото ни домакинство. „

„Те са добрър отбор, и са играли заедно от известно време , те  движат топката добре и  са опасни в някои области“, каза Yallop. „Те не са се променили много спрямо плейофната група миналата година. Но ние сме у дома си, и очакваме да се върнем на пътя на победата.

„Сигурен съм, че Ванкувър ще искат да се съвземат  загубата у дома, така че ще е по-труден мач, но  във всеки случай ще се радваме да победим.“

Чикаго, който не е спечелил първо домакинство за сезона, от както победи Филаделфия с 1-0 през 2012 г.,  имаше най-лошия рекорд 4-11-2 у дома от всички отбори в лигата през миналия сезон.

 

Чикаго посреща Ванкувър днес от 5:00 следобед на Тойота Парк в първи домакински мач за сезона. Мачът ще се предава по Комкаст спортс нет.

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.