Чикаго Булс ще играят пет гостувания от следващите шест мача и ще посетят Индиана Пейсърс в петък в Life Fieldhouse център.

Булс се оттеглиха  с 5 на 2 полседните 7 мача и записаха победа с 108-105 срещу Оклахома Сити Тъндър четвъртък в Юнайтед център.

E’Twaun Moore вкара 13 от своите най моного за сезона 19 точки през четвъртата част, включително и 3-а с оставащи 2.1 секунди до края, за да помогне на  биковете, които  спечелиха девет от последните си 12-сет.

„Начинът, по който E’Twaun бореше във всяка ситуация, говори много за него“, заяви треньорът на Bulls Tom Thibodeau. „Мислех, че сме имали няколко момчета, за да ни подсилят.“

Никола Mirotic вкара 14 от своите 26 точки през четвъртата част, докато Пол Гасол и Майк Dunleavy  отбелязаха по 21 точки.

Чикаго води на Кливлънд Кавалиърс с половин мач за първото място в Централна дивизия и е на второ място в класирането на Източната конференция.

Пейсърс гледат да затворят перфектно четири поредни домакинства в петък след последната победа с 105-83 над Ню Йорк Никс в сряда вечерта.

Джордж Хил вкара 21 точки,  Родни Стъки  добави 17 и CJ Miles завърши с 16 точки за Индиана, които вкараха 23 точки от 20 грешки на New York  и спечелиха за девети път от 11 опита.

„Развълнуван съм за това, как ние играем“, каза треньорът Пейсърс  Франк Фогел. „Преди мача довечера сме 10-ти на Изток. Така че ние не можем да бъдем безучастни. Ние трябва да продължим да печелим, и това е.“

Пейсърс спечелиха дори с титулярния център Рой Хибърт и резерния гард CJ Watson извън игра, на които бе дадено почивка. И двамата играчи се очаква да се завърнат в петък вечерта.

Индиана е на половин мач от осмото и последено място за плейофите в Източната конференция и ще посети Никс събота вечер.

Пейсърс и Булс са разделили  две игри този сезон и ще се срещнат отново 18 март в ветровития град.

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.