Голмайсторът Костадин Везьов с опасен удар03

Тони Тодоров (с топката)

През изминалата неделя в „бялата“ дивизия за над 30-годишни в Премиер Сокър Лийг, „Левски“ (Чикаго) загуби с 2:1 от гръцкия „АЕК“ (Чикаго). Първото полувреме завърши при резултат 0:0. Десет минути след началото на втората част. двамата ветерани Тони Тодоров и Костадин Везьов пресъздадоха ситуацията при гола на Суарес от финала в Шампионската лига. Легендата Тони Тодоров напредна в стил Лео Меси и стреля, ударът му беше избит от гръцкия страж, а там, в ролята на Суарес, Везьов притича и вкара за 1:0. Резултатът се запази до 76-та минута, когато при контраатака гърците изравниха за 1:1. Българите се настаниха в половината на „АЕК“ и се скъсаха да пропускат, като Тони Тодоров удари на два пъти греда. И понеже във футбола няма логика, в самия край на мача, отново при контраатака, „АЕК“ вкара за 2:1. Това беше втора загуба в официален мач от първенството за „сините“. В игра, след осем месечно отсъствие поради контузия, се завърна Васил Чирпанлиев.04

Васил Чирпанлиев се завърна в игра

„Осезаемо ни липсва централен нападател, човек който да реализира атаките. Надиграхме този отбор, създаваме положения, но в завършващата фаза нямаше кой да реализира и това даде отражение на резултата. От три положения противникът вкара два гола, ние от десет отбелязахме само един“, каза играещият мениджър на „Левски“ (Чикаго) – Пламен Бежански.

02

Треньорът Франк Палумбо на полувремето

Тази неделя от 9:30 часа сутринта, на адрес: 700 Oak Brook Rd, Oak Brook, IL 60523, „Левски“ гостува на полския тим „Стари Бики“.

Галерия снимки:
01

   Костадин Везьов в атака 05Венцислав Динков гърдира
Николай Василев, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.