01

Играещият треньор Георги Поповски

„Левски“ Чикаго (над 30-годишни) загуби с 3:2 от „Бодрост“ Чикаго (отворена група) в контролна среща играна през изминалата събота в Оак Броук. Мачът се изигра в три полувремена по 30-минути. Главен съдия на двубоя беше Ивалин Гунчев. „Сините“ поведоха в 15-минута след гол на Георги Георгиев, дошъл след прекрасна асистенция на съименника му Георги Бошнаков. През втората част „бодрите момчета“ обърнаха резултата за 2:1. Головете вкараха Димитър Вангелов и бързоногото крило Станислав Илиев. В началото на третата част Васил Качкин изравни за „сините“ за 2:2. Малко преди края младият Павел Славов вкара за 3:2 и за втори пореден мач донесе победата на „зелените“. През целия мач на вратата на „сините“ пази полевият играч Димитър Стойков.

04

Костадин Леваков (с топката) и голмайсторът Димитър Вангелов

„Наистина ни е трудно да се събираме по празници, въпреки това смея да твърдя, че стояхме по-добре от противника на терена. Липсваше ни завършващия удар, а и накрая се поуморихме. За втори пореден мач играем с полеви играч на вратата и е напълно нормално да загубим. Надявам се, за следващата контрола да се съберем.“, каза мениджъра на „Левски“ (Чикаго) – Пламен Бежански – Газдата.

02

Лъчезар Стойчев

„Получи се добра проверка и оспорван мач. Въпреки, че противниковият отбор е по-стар на години, доста добре разиграваха и ни затрудниха. Пожелавам успех на „Левски“ в първенството, само младостта ни помогна да ги победим в този мач. Добро съдийство на Ивелин Гунчев. Ще се опитаме да направим още една или две контроли, за да избистрим играта на отбора, че в момента все още не сме на необходимото ниво. За пореден мач Станислав Илиев и Павел Славов вкараха важни голове и имат основна заслуга за победата.“, каза помощник-треньорът на „Бодрост“ – Алкесандър Яновски.

03  Съдията Ивалин Гунчев следи от близо играта

05

Ангел Баков (с топката)

06

Треньорът на „Левски“ – Франк Палумбо

DSC_0154

 Драгомир Сумрачки (с топката)

DSC_0301
Румънецът Омид  Намдари (Левски)
Николай Василев, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.