Поредна добра намеса на Мартин Митев

04

Георги Николов

 В шести кръг на Метрополитан Сокър Лийг, „Миньор“(Чикаго) завърши наравно 0:0 срещу „Vikings 1926“. В средата на първата част, след пробив от дясно, Асен Василев стреля опасно по диагонала, но със сетни усилия вратарят успя да спаси. През по-голямата част от играта, българите се бранеха пред именития си съперник и разчитаха предимно на контраатаки. Към края на мача Ивалин Гунчев се освободи от двама защитници и отправи силен удар, но отново вратаря си беше на мястото. За пореден път в герой за „Миньор“ се превърна вратарят Мартин Митев, който опази вратата си суха. В двубоя, „винкелите“ играха с резервния си изцяло бял екип. Преди мача „викингите“ бяха втори във временното класиране на най-силната Метрополитан Сокър Лийг. Този път „чуковете“ бяха водени от помощник-треньора Емил Миланов. Главният треньор Цветан Йончев отсъстваше от щата поради бизнес дела.

02

Светозар Гюров се завърна в игра

„Тежък мач. Добро представяне на момчетата, като желание за игра и амбиция. Все още не сме достигнали другите отбори във физическо отношение и това ни куца. Но въпреки това, трудът на Цветан Йончев в провеждането на тренировките започва да се вижда. Надяваме се по- скоро да бъдем на необходимото ниво и да можем да запазим мястото си в тази елитна лига“, каза помощник-треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Емил Миланов.

05

Тони Тодоров между двама

„Викингите“ са почти 90-годишен отбор, създаден от имигранти от скандинавския полуостров. В историята са ставали шест пъти шампиони на щата Илинойс. За първи път през сезон 1940, а за последно през миналия сезон 2014.

06

Стефан Златев

Тази неделя (07 юни) от 3:00 ч. следобяд, на адрес: 259 West Grand, Lake Villa 60046, „Миньор“ (Чикаго) гостува на „Кикерс“ 1958.

03

„Чуковете“ строят стена

[embedvideo id=“rf66rneK4mE“ website=“youtube“]
Радостина Павлова, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.