Бившият професионален играч – Мирослав Манолов, наниза всичките пет гола за победата на “Бодрост” Чикаго с 5:2 над “Лечия Румъния”, в отворената група на Премиерлигата. Манолов сам изработи първото попадение, след пробив от дясно и остър диагонален удар по земя. Топката удари гредата и влезе неспасяемо в мрежата за 1:0.

Велиян Михалев поздравява голмайстора Мирослав Манолов

На следващата атака, младата надежда Велиян Михалев нацели горна греда от два метра. Минута след него, удар на Стефан Венев срещна странична греда. Коженото кълбо се върна при отлично пласирания Миро Манолов и той от воле покачи на 2:0. Усетили класата на Манолов, румънците веднага опитаха да го изкарат от игра, но след няколко безумни влизания в краката на голмайстора, останаха с човек по-малко на терена.

Моментът, в който румънците останаха с човек по-малко на терена

Малко преди края на първото полувреме, Мартин Чекъров навлезе в наказателното поле от дясно и подаде на Манолов, който безпроблемно насочи топката в опразнения ъгъл на вратата за 3:0. Пет минути след началото на втората част, Стоян Трендафилов асистира на Миро Манолов, който излъга персоналния си пазач и вкара за 4:0. Последното попадение на Манолов беше истински шедьовър. Той се подигра с отбора на “Лечия”. Тръгна с топката от центъра на терена и на дрибъл преодоля трима противници, като вкара за 5:0.

Страхотният Мирослав Манолов

В последните минути на срещата, българите намалиха темпото и закономерно получиха два гола за 5:2.

“Въпреки топлото време, момчетата се постараха и дадоха всичко от себе си. Разбира се, най-голям принос за изразителната победа има Миро Манолов, който се намира в супер форма”, каза организаторът на “Бодрост” – Ивайло Баташки.

Този петък (09 август), от 8:00 ч. вечерта, на адрес: Redmond Park, 545 JOHN ST, Bensenville, IL, 60106, “Бодрост” ще изиграят отложен мач с полския тим “Вислока” Чикаго.

Галерия снимки:

Радост след поредния гол
Зелените сигурни в победата
Йордан Ковачев
Капитанът Асен Василев
Атанас Каракютуков
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.