В събота, 23 април, в студио „Магура“ се състоя работна среща на партньори, преподаватели и привърженици с ръководството на центъра. Сред присъстващите бяха представители на различни организации и частни лица, които са настоящи партньори на центъра, както и бъдещи такива.

Основна тема на разговора бе, преместването на „Магура“ в по-голямо, удобно и мултифункционално помещение, предразполагащо развитието на нови дейности и подобряване на условията на досегашните такива.

Работен момент от срещата

Управителите от „Магура“ откриха събранието с кратка встъпителна реч. Бе направен анализ на дейността до момента. Бе изказана благодарност към всички присъстващи и към тези, които подкрепят плана на центъра и дейностите, развиващи се в него. Екипът на „Магура“ представи нова структура, нов финансов план, наравно с правата, задълженията и отговорностите, както на центъра, така и на партниращите му организации и преподаватели. Срещата приключи с кратка дискусия по предложения план.
Екипът на „Магура“ ще направи официално изявление за всички свои привърженици, с повече подробности около предстоящите промени в центъра.

Станислав Станимиров

„Много сме доволни от срещата. Безкрайно сме благодарни на всички присъстващи и на всички, които ни подкрепят. Всички ние ЗАЕДНО направихме „Магура“ това, което е. Това е първата ни обща среща с настоящи и бъдещи партньори. Предстоят и индивидуални срещи с всеки един от тях. Много сме щастливи, че получаваме положителна обратна връзка и сме очаровани от ентусиазма и желанието за съвместна работа. Нашата мечта е да превърнем „Магура“ в културно средище еталон за съвместна работа, колегиална толерантност и етика между всички партньори. Време е да оборим стереотипа на „българския казан“ и да спрем да се теглим назад, а чрез взаимна подкрепа и с добронамереност да се тласнем напред и нагоре. Работим с прекрасни хора и не се и съмняваме, че ще успеем“, коментира треньорът по Таекуондо – Станислав Станимиров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.