Тихомир Благовестов вдига победоносно ръце и развява българския флаг

Българският ММА-боец Тихомир Благовестов – „The Bulgarian Lion “ продължи победна си серия в смесените бойни изкуства. На гала-вечрта „California Extreme Fighting – NIGHT OF CHAMPIONS“, „Българският лъв“ победи Дерион Чапмън. Това бе втория ММА-мач на българина зад океана, след като от миналата година тренира и живее в Лас Вегас, Невада. Мача се състоя в три рунда по пет минути и продължи до самия край.

02

По време на схватката срещу Чапмън

Нашенецът победи с решение на съдиите. Съперникът Чапмън имаше малко повече опит от десет изиграни мача. В първия рунд Благовестов направи грешка като позволи на съперника да му вземе позиция, но „Българският лъв“ си взе поука и във втория и третия рунд тотално доминира над съперника. По време на битката Тихомир Благовестов игра с тежък вирус, но успя да го надмогне.

03

„Българския лъв“ с екипа си

„Надявам се, в следващия ми двубой, през март догодина, да се бия за шампионската титла в организацията – CXF. Мениджърът ми Ивайло Готцев преговаря с промоутърите от „Bellator“ за договор през 2017 г. В момента съм си България в очакване на раждането на първородния ми син, за което получавам допълнителен стимул за бъдещи успехи, както и „зареждането“ от родната земя, която дава същия ефект! Иначе вируса го лекувам по шампионски.“, коментира от родното Севлиево – Тихомир Благовестов.

04

Благовестов демонстрира вътрешните ръкавици родно производство

От скоро Тихомир Благовестов пусна на пазара своя колекция за спортна екипировка – „Bulgarian Fighting Apparel“. Всеки които се интересува от качествената българска продукция може да посети страницата „Lions Boxing“ в социалната мрежа и да пише на съобщение за повече инфрмация.

05
Част от продуктите на „Bulgarian Fighting Apparel“

Снимки: „TB Lion“

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.