В поредния кръг от първенството на Премиерлигата в отворената група, “Бодрост” победи с 4:1 коравия тим на “Молдова”. Първото попадение в мача падна след изпълнение на единадесетметров наказателен удар в полза на българите. В собственото наказателно поле, молдовските защитници спряха с цената на нарушение топнападателят Мирослав Манолов. Голаджията изпълни прецизно дузпата за 1:0. Към края на първата част, Иван Михалев асистира на Миро Манолов за 2:0.

Мирослав Манолов отбеляза хеттрик

След почивката, младият Велиян Михалев направи безпомощен вратаря на “Молдова”. Той стреля изненадващо от далеч и нацели горна греда, а коженото кълбо тупна зад гол-линията, оформяйки класическия резултат 3:0. В ответната атака, противниковият нападател изпълни отличен пряк свободен удар за 3:1.

Двамата голмайстори се поздравяват

В 81-та минута, Миро Манолов тръгна на дрибъл между двама съперници и вкара гол за крайното 4:1, с удар извън наказателното поле.

“Резултатът малко подвежда, не беше толкова лесно. Съперникът даде добър отпор. Радвам се, че спечелихме и благодаря на момчетата”, беше кратък организаторът на “Бодрост” – Ивайло Баташки.

Организаторът Ивайло Баташки

Галерия снимки:

Мартин Чекъров
Мирослав Николов
Танко Дяков
Иван Михалев
Капитанът Асен Василев
Стефан Венев
Атанас Каракитуков
Йордан Ковачев
Борислав Радев
Велиян Михалев
Вратарят Руди Чачита
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.