Мотоклуб “Булдогс”, кани всички любители на българското кино на дебютната прожекция на филма “Рокендрол”. Режисьорът Борислав Колев, който е автор и на най-гледания биографичен филм за Христо Стоичков, показва за първи път пред широката публика автентични кадри от архивите на музикалните групи. Документалният филм е свързан с годините на прехода от края на 80-те и началото на 90-те. Лентата разказва за легендарните български рокендрол групи, по онова време на промени. Затова как музикантите, чрез своето творчество, усещат настроението на младите хора и показват желанието им за тях.

Продуцентът Мария Ландова и режисьорът Борислав Колев
Снимка:БНР

Филмът има английски субситри и може да се гледа от всички хора, интересуващи се и обичащи този вид изкуство.
Авторската творба на режисьора Боби Колев вече е спечелила няколко награди, начело с тази на зрителите от фестивала “Master of Art”.
Все още може да закупите билети в магазини “Сердика”, “Малинчо” и културен център “Магура”, онлайн на magurabcs.com, на телефон 630-706-0696, или на място в Елк Гроув Тиатър. Филмът ще дебютира на американска земя тази неделя (14 юли) от 7 PM. Адресът на салона е: 1050 Elk Grove Town Center, Elk Grove Village, IL 60007.
Ценните хартийки са на стойност $15.

Chicago.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published.