Ден преди събитието UFC 244, в легендарната зала “Медисън Скуеър Гардън” в Манхатън, единственият български боец в UFC – Благой Иванов, уважи поканата за вечеря от мултимилионера и филантроп Шевкет Чападжиев.

Благой Иванов получава пожелания за успех от Чападжиев

Старият български емигрант, по-известен в Амарика като Чап, е избягал през далечната 1963 г. от комнустическия режим. Тази година бизнесменът отпразнува своята 80-годишнина, а преди 10 месеца дари един милион долара за болницата в родния си град Мадан.

Музикантът Сабрина Чападжиева и Георги Манделов

На вечерята той беше с дъщеря си Сабрина, която е музикант по професия. Двамата пожелаха успех на Багата и му обещаха да му стискат палци от първите редове. Шампионът благодари за подкрепата и им подари по една тениски.

Шевкет Чападжиев, Благой Иванов и Сабрина Чападжиева

В компанията бяха и бившите състезатели по свободна борба – Пламен Паскалев, Красимир Младенов, Руси Радев, братята Георги и Стоян Манделови и др.

Семейство Тодор, Стоян и Георги Манделови с Шевкет Чападжиев

Междувременно стана ясно, че олимпийският, седемкратен световен и европейски шампион – Валентин Йорданов, също ще подкрепя Благой Иванов от трибуните.

Легендарният Валентин Йорданов (в средата) е вече в Ню Йорк

Събитието UFC 244 ще бъде предаваноднес пряко по гиганта ESPN+, а в България по канала Max Sport 2. Битката на Багата с местния любимец Дерик Люис, ще бъде втора от главната карта. Очаква се боят на българина да бъде около 9:00 часа вечерта местно време и 4:00 часа сутринта в Родната.

Пламен Паскалев и Руси Радев

Leave a Reply

Your email address will not be published.