В мач от първенството за над 30-годишни, в бялата дивизия на Премиерлигата, “Левски” Чикаго разгроми като гост със 7:0 “Рейнджърс” Чикаго. Четири гола за изразителната победа отбеляза таранът Танко Дяков.

Таранът Танко Дяков вкара четири попадения

По веднъж се разписаха Николай Златанов (след асистенция на Дяков), Евгени Михайлов от дузпа (след фал срещу капитана Стефан Златев) и ветеранът Костадин Везьов, който добави асистенция за третия гол на Дяков. На полувремето, резултатът беше 3:0. През втората част, шотландците удариха две греди.

Ветеранът Костадин Везьов вкара дежурния си гол

“Всъщност, в първите 20 минути на мача, домакините имаха повече и по-чисти положения от нас. Благодарение на отличните реакции на вратаря Джон О’Конър, не се стигна до гол за “Рейнджърс”. Ако бяха вкарали първи, мачът можеше да тръгне в друга посока. След първия гол на Танко Дяков, съперникът тръгна да връща попадението и се оголи в защита, ние се възползвахме по най-добрия начин от техните грешки и вкарахме останалите голове”, коментира организаторът на “Левски” Чикаго – Николай Василев.

Стражът Джон О“Конър

Тази неделя (23 юни), от 9:00 ч. сутринта, на адрес: Central Park West, 1310 Forest Gate Rd, Oak Brook, IL, 60523, “Левски” гостува на японския тим “Шогун Уинд” 1988.

Галерия снимки:

Голмайсторът Николай Златанов
Евгени Михайлов отбеляза от дузпа
Капитанът Стефан Златев
Георги Георгиев изпълнява ефектна странична ножица
Централният защитник Георги Николов
Ивайло Иванов
Мартин Чекъров
Сините се радват след гол
Александър Карабелски
Петър Василев
Ивайло Баташки
Добромир Пеев
Организаторът на отбора – Николай Василев
Сините се радват след поредния гол
Георги Георгиев печели въздушен двубой
Танко Дяков
Костадин Везьов, миг преди да отбележи
Ивайло Иванов

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.