В мач от трети кръг на първенството за над 30-годишни в Премиерлигата, “Левски” Чикаго победи със 7:1 “Иглопол”. Пет минути след началото на мача, Евгени Михайлов откри головата фиеста за “сините”, които играха с резервния бял екип. Минути по-късно, на два пъти се разписа синята девятка Мирослав Манолов.

Голмайсторът Мирослав Манолов

След ударното начало за българите, поляците се събудиха и отбелязаха почетното попадение за 3:1. До края на първото полувреме, за 5:1 се разписаха Ивалин Гунчев и ветеранът Костадин Везьов. С подновяването на играта, таранът Танко Дяков изненада противниковия страж и със силен удар от далеч, по диагонала, покачи на 6:1.

Голмайсторът Танко Дяков

В 67-та минута, капитанът Стефан Златев беше изведен от Дяков сам срещу вратаря, излъга го и отбеляза свещеното седмо попадение. Две минути по-късно, на терена се случи инцидент с играч на “Иглопол”, който по време на игра получи епилептичен пристъп. Съдиите се консултираха помежду си и решиха да прекъснат преждевременно мача в 71-та минута. Така крайният резултат за двубоя остана българска победа със 7:1.

Медицинските работници оказват първа помощ

„Въпреки категоричната победа, съжаляваме, че мачът трябваше да завърши по този начин и се надяваме противниковия играч да се възстанови и да се видим отново на терена. “Иглопол” са корав отбор и имахме възможността да ги победим с тази разлика, защото поради някаква причина не бяха в пълния си състав срещу нас. Благодаря на абсолютно всички играчи за себераздаването“, коментира организаторът на “Левски” Чикаго – Николай Василев.

Този уикенд, заради националния празник на САЩ – “Мемориал дей”, във всички футболни лиги, мачове няма да се играят.

Галерия снимки:

Евгени Михайлов отбеляза първия гол
Ветеранът Костадин Везьов
Голмайсторът Ивалин Гунчев
Капитанът Стефан Златев
Спонсорът Михаил Михайлов
Стефан Венев
Ивайло Иванов
Георги Николов
Николай Златанов
Вратарят Джон О’Конър
Румен Вълнев
Добромир Пеев
Петър Василев
Александър Карабелски
Ивайло Баташки

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.