Българите изграждат стена

01

Юнаците се радват на поредният гол

„България“ си върна с лихвите за загубата в началото на сезона от новака „Хорсебокс Юнайтед“, и победи американците с впечатляващото 5:1. Двубоят беше от поредния кръг в „червената“ дивизия за над 30-годишни и се изигра през изминалата събота. През първото полувреме головете за „юнаците“ отбелязаха Ивайло Атанасов, Светозар Самаров и спонсорът на отбора Стоян Младенов. В началото на втората част Младенов пропусна дузпа, след което последваха два гола на Теньо Минчев и Анатоли Вътев. В първия мач помежду им, „Хорсебокс“ успяха да изненадат нашите с 3:2.

03

Стоян Младенов

„За мен, от началото на първенството, това беше най-добре изиграният в тактическо отношение мач. Направихме много подавания в средата на терена и много добри отигравания. Всичко това допълнено с перфектна игра на Христо Христов на вратата, заслужихме победата. Благодаря на момчетата!“, каза след мача играещият треньор на „България“ – Светозар Самаров.

05

Теньо Минчев

Тази събота, от 5:00 ч., следобяд, на адрес: 1500 Forest Gate Rd, Oak Brook, IL 60523, „България“ играе със „Селтик“ (Чикаго).

Галерия снимки:

04

Ивайло Атанасов

06

Светозар Самаров

07

Ричърд Денизов

09

Добра намеса на Христо Христов

10

Добрин Добриков

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.