Българката Камелия Дунавска ще проведе два обучителни семинара в Чикаго, САЩ. Първият е световен уебинар за композиция и артистичност в художествената гимнастика. Организиран е от Каролин Хънт като член на техническата комисия на Международната Федерация по Гимнастика. В него са поканени най-добрите 4 постанивчици, за да представят своят личен опит на всички желаещи да се включат. Вече има записани над хиляда участници от целия свят.

December 1st:

9:00 Opening and welcome from USA Gymnastics

9:15-10:45 Kamelia Dunavska (BUL)

11:00-12:30 Anna Baranova (FRA)

9:00-10:00 Sun Dan (CHN)

10:15-11:45 Emmanuela Macarani (ITA)

Вторият семинар е организиран от Американската гимнастически федерация и е насочен към обучение на треньори.
По време на престоя си в САЩ именитата ни треньорка ще направи и двете съчетания на Американския национален ансамбъл по художествена гимнастика.


Our Senior National Group will have the opportunity to work with Kamelia Dunavska, legendary gymnast, coach and choreographer: during that time, we will host a one-day, hands-on, live Group coaching workshop on December 6th in Deerfield, Illinois at the Sachs Recreation Center from 8:30am-3:00pm CST. 

Камелия Дунавска е Абсолютна Световна и Европейска шампионка с българския ансамбъл от края на 80-те години през миналия век. Последният ѝ успех като треньор е с отборът на Турция, които тя изведе до златен медал на Европейското първенство през 2020 в Украйна, само след няколко години работа и полагайки основите на този спорт на международния подиум за тази страна.

https://usagym.zoom.us/webinar/register/WN_nO8iCqPWSOK3qkeS64xYAw

Leave a Reply

Your email address will not be published.