„Левски“ разгроми „Рейнджърс“ с 11:3 в Чикаго. В мач от поредния кръг на Премиерлигата за над 30-годишни, сините бяха с класа над съперника. Шест гола за впечатляващата победа на „Левски“ отбеляза топнападателят Мирослав Манолов, хеттрик добави Асен Василев, а по едно попадение вкараха сърбинът Владимир Вукайелович и ветеранът Костадин Везьов.

Топнападателят Мирослав Манолов

„След големите очаквания за турнира на Средно-западните щати и второто място, сега имахме нужда от тази хубава победа за възвръщане на самочувствието на отбора. Шотландците не бяха от класата на „Левски“ и резултатът красноречиво говори за това“, коментира организаторът на отбора – Николай Василев.

Асен Василев отбеляза хеттрик

Припоняме ви, че от началото на сезона българите имат десет победи от десет изиграни мача. Сините имат и един отложен мач с „Интернационал“, защото в уикенда, в който трябваше да играят с италинаците, бяха на турнира на Мидуестърн в Кентъки. Въпреки че са с мач по-малко, сините са безапелационно начело във временното класиране, в бялата дивизия на Премиерлигата.
Тази неделя (12 август), от 9:00 ч. сутринта, чикагско време, на адрес: Wheeling High School, 900 S Elmhurst Rd, Wheeling, IL 60090, „Левски“ приема аутсайдера „Адвантис Юнайтед“.

Галерия снимки:

  

Ветеранът Костадин Везьов вкара седмия гол

Голмайсторът Владимир Вукайелович

Капитанът Стефан Златев

Магичният халф Мирослав Николов

Един от създателите на отбора – Александър Карабелски

Двамата голмайстори Динко Везьов и Миро Манолов се поздравяват

Венцислав Динков

Вратарят Джон О’Конър

Асен Василев

Александър Карабелски

Джон О’Конър с поредна добра намеса

Михайло Добрасинович

Джон О’Конър

Ивайло Баташки

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.