„Левски“ Чикаго прегази, като цунами, японския тим „Шогун Уинд“ 1988 с 10:1 в мач от първенството на Премиерлигата за над 30-годишни. Хеттрик за българите отбеляза Ивалин Гунчев, а по два гола добавиха финасовият директор Евгени Руссу, ветеранът Костадин Везьов и бившият професионален футболист Росен Каптиев. Красив и изненадващ за японския страж гол, с директен обстрел от корнер, отбеляза Евгени Михайлов. Малко преди края на мача японците вкараха почетното попадение.
През вторите 45-минути, двата отбора играха под проливен дъжд, но въпреки него, футболистите изкараха мача до край.

Финансовият директор Евгени Руссу отбеляза два гола

„Въпреки разгромния резултат, с който победихме, има какво да научим от японците. Възхищавам им се на самодисциплината и най-вече на ентусиазма. Въпреки очертаващия се разгром, през целия мач не спряха да се опитват да се надиграват. Когато вкараха единствения си гол в мача, оставаха няколко минути до края, а те бързаха да вземат топката и да подновят играта, така сякаш имат реални шансове да изравнят резултата“, коментира организаторът на „Левски“ Чикаго – Николай Василев.

Ветеранът Костадин Везьов се радва гола

До този момент сините имат шест победи от шест мача и са лидер в класирането на „бялата“ дивизия. Тази неделя (17 юни) от 9:30 часа сутринта на адрес: Red Hawk Park, Carol Stream, 651 W. St. Charles Road, Carol Stream, IL 60188, „Левски“ гостува в дербито на кръга, на втория в класирането ирландски тим „Селтикс“.

Галерия снимки:

Голмайсторът Росен Каптиев

Голмайсторът Евгени Руссу

Евгени Михайлов отбеляза красив гол

Стоян Стойчев

Михайло Добрасинович

Милен Милев

Росен Каптиев

Евгени Руссу миг преди да отбележи

Георги Георгиев

Гол директно от ъглов удар на Михайлов

Владимир Вукайелович направи пет асистенции в мача

В-к „България“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.