„Левски“ Чикаго победи с 3:1 румънския тим „Оасу“, в мач от първенството за над 30-годишни в Премиерлигата. Пет минути преди края на първото полувреме, Росен Каптиев беше спънат в противниковото наказателно поле. Главният съдия посочи бялата точка, а Каптиев изпълни единадесет метровия накзателен удар безкомпромисно и вкара за 1:0. Минималната преднина за „сините“ се запази и на почивката.

Голмайсторът Росен Каптиев

Десет минути след началото на втората част отново Росен Каптиев стреля опасно, но румънският страж отрази удара му. Топката попадна в отлично пласирания Валентин Димитров, който вкара от близо за 2:0.

Голмайсторът Валентин Димитров

След второто попадение в мача, българите се отпуснаха, а румънците на свой ред взеха инициативата и напомниха, че не са случаен отбор, намалявайки на 2:1. Спокойствието в редиците на „Левски“ донесе голмайсторът Валентин Димитров, който отбеляза за 3:1, с което оформи крайния резултат.

„Поздравявам момчетата, постигнаха важна победа срещу силен съперник. В първенството винаги сме тръгвали колебливо, но след това започваме да побеждаваме почти всеки съперник. Дано запазим тази традиция и през настоящия сезон“, коментира организаторът на „Левски“ Чикаго – Николай Василев.

Галерия снимки:

Красимир Костов
Голмайсторът Валентин Димитров
Ангел Баков
Добромир Пеев
Ивайло Кръстев
Николай Катранджийски
Борислав Огнянов
Емил Костадинов
Вратарят Руди Чачита Гонзалес
Капитанът Стефан Златев
Мароканецът Юсеф Оюфак – Рабех
Ивайло Баташки
„Сините“ изграждат стена

Leave a Reply

Your email address will not be published.