„Миньор“ Чикаго допусна тежка загуба по минифутбол в зала (6х6). „Чуковете“ паднаха с 11:2 от най-силния сръбски тим „Юнайтед Сърбс“ 1972. Западните ни съседи излязоха на терена с един куп опитни играчи, начело с бившия национал по футзал на САЩ и по футбол на Черна Гора – Бато Радонич. Абсолютно всеки гол във вратата на жълто-черните минаваше през Бато Радонич, който за пореден път показа завидни умения. Головете за българите отбелязаха перничанинът Данаил Сергиев и опитният Борислав Радев.

Перничанинът Данаил Сергиев

„Сърбите доминираха през целия мач и заслужено победиха. Бяха се подготвили много добре за двубоя срещу нас. Пожелаваме им успех в борбата за титлата, а ние продължаваме да се учим. От тук натам ни предстоят мачове с преките конкуренти за оставане в групата и се надяваме да успеем да завоюваме първите си точки“, коментира помощник-треньорът Стефан Златев.

Треньорът на закрито – Стефан Златев

Припомняме ви, че след първите четири кръга „Миньор“ има четири поражения и заедно с италианския „Интер“ са на последните две места в майсторската група.

Тази неделя (09 февруари), от 4:15 ч. следобяд, на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181, „Миньор“ играе с отбора на най-силната футболна школа в щата „Илинойс“ – „Сокърс“ Б. Директор на школата е българинът Олег Вачев.

Галерия снимки:

Голмайсторът Борислав Радев
Ивайло Александров се опитва да спре Бато Радонич
Вратарят Кевин Дони
Перничанинът Георги Спасов
Ветеранът Добромир Пеев
Сергей Судаков
Хосе Сантос
Голмайсторът Данаил Сергиев
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.