“Миньор” Чикаго загуби с 4:0 гостуването си на “Швабен” 1926. Българите имаха възможност първи да отбележат, но ударът на перничанина Георги Спасов мина над гредата. Първият гол за немците падна след индивидуална грешка в защитата на чуковете. След попадението, отново Георги Спасов имаше възможност да изравни. Той преодоля вратаря, но топката мина покрай страничната греда. Второто попадение за домакините дойде след контраатака.

Перничанинът Георги Спасов

На полувремето, резултатът беше 2:0. С подновяването на играта, Ивалин Гунчев излезе на позиция сам срещу вратаря, но ударът му беше спасен. В средата на полувремето, немците отбелязаха за 3:0 от дузпа, след игра с ръка, в наказателното поле на жълто-черен защитник. Въпреки негативния резултат, българите продължиха да търсят гола.

Ивалин Гунчев

Отново Георги Спасов имаше възможност да отбележи, но ударът му мина над сглобката. Малко преди края на мача, индивидуална грешка в защитата на българите позволи на “Швабен” да оформи крайния резултат 4:0.

Опасна ситуация пред миньорската врата

“Като изключим резултата, и двата отбора имаха равни възможности за отбелязване на гол, но поради липса на опит и концентрация, не успяхме да ги реализираме. Продължаваме да работим с наличните играчи и рано или късно постоянството ще даде резултат”, коментира треньорът на “ Миньор” Чикаго – Емил Миланов.

Треньорът Емил Миланов

Тази неделя (03 ноември), от 3:00 ч. следобяд, на адрес: Oak Brook, 1450 Forest Gate Rd, IL 60523, “Миньор” играе в последен мач от първенството срещу “Юнайтед Сърбс” 1972.

Галерия снимки:

Теди Коларов
Денис Зейнели
Ивалин Гунчев
Илия Ребреев
Ивайло Баташки
Алекс Херера
Стражът Мартин Митев
Добромир Пеев
Капитанът Асен Василев
В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.