За първи път в своята история, “Миньор” Чикаго стартира сезона на закрито в майсторската група на Метролигата. Българите отстъпиха с 4:1 на “Хамърс”. Украинският тим, съименник на “чуковете”, поведе с 3:0 на полувремето. През вторите 20 минути, двата отбора си размениха по едно попадение.

Голмайсторът Данаил Сергиев

Почетният гол за “Миньор” вкара младият перничанин Данаил Сергиев. Припомняме ви, че в края на миналата зима, в бараж за влизане при майсторите, “Миньор” победи с 5:3 “Интер”.

“Като за първи мач се представихме добре. От тук трябва само да надграждаме. Не успяхме да се справим с контраататките на противника. Имахме възможности за гол, но късметът ни обърна гръб. Украинците успяха от пет положения да отбележат четири гола, а ние от десет само един. Трябва да сме по-концентрирани в атака”, коментира помощник-треньорът на “Миньор” – Стефан Златев.

Помощник-треньорът Стефан Златев

Тази неделя, “Миньор” играе с немския “Швабен” 1926. Мачът ще се изиграе в зала “Одиум спорт център”, от 3:30 ч. следобяд, намираща се на адрес: 1033 North Villa Avenue, Villa Park, Illinois 60181.

Галерия снимки:

Перничанинът Николай Асенов
Йордан Ковачев
Пламен Пенев
Ивайло Александров
Николай Янев
Денис Зейнели
Светозар Гюров
Вратарят Дони Кевин

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.