„Миньор“ Чикаго допусна първа загуба с 3:1 от „Пегасус“, в първенството от Първа дивизия на Премиерлигата. „Чуковете“ получиха два бързи гола в началото на срещата и до края на първата част се скъсаха да пропускат, но гол така и не падна.

С подновяването на играта лидерът Борислав Радев беше фаулиран отзад в наказателното поле на съперника. Главният съдия мигновенно посочи бялата точка, но бившият юношески национал на България – Пламен Пенев пропусна да намали.

Пламен Пенев пропусна от бялата точка

Малко след пропуска от бялата точка, Велиян Михалев направи страхотен пробив. Той тръгна от центъра на терена и успя да дриблира почти до линията на наказателното поле, откъдето с неспасяем удар намали на 2:1.

Велиян Михалев отбеляза едниственият гол за „Миньор“

След попаднието, „винкелите“ тръгнаха в атака и направиха още куп пропуски. За лош късмет един от най-добрите на терена за „Миньор“ – Георги Кьосев, се контузи.

Петър Радев помага на Георги Кьосев да напусне терена

В последните минути вратарят Мартин Аргиров също се включи в атака. При един от последните шансове за българите, домакините изчистиха топката и успяха да вкарат за 3:1 на опразнената врата.

След загубата, „Миньор“ Чикаго зае трето място във временното класиране, но все още има всички шансове да се пребори за титлата.

Галерия снимки:

Вратарят Мартин Аргиров
Контузеният Георги Кьосев
Опитният Добромир Пеев
Любен Танушев
Лидерът Борислав Радев
Мексиканецът Уриел Мартинес
Денис Зейнели
Милен Олуков
Перничанинът Георги Спасов
Най-младият в отбора – Брендън Божков
Капитанът Асен Василев скача за топката
На почивката

Leave a Reply

Your email address will not be published.