Голмайсторът Танко Дяков

02

Капитанът Стефан Златев и Бато Радонич се поздравяват след гол

„Левски“ (Чикаго) разгроми с 12:2 „Стари Бики“ в мач от първенството за над 30-годишни в Премиерлигата. На полувремето резултатът беше 5:0. Бившият професионален футболист Танко Дяков вкара четири гола, по един хеттрик записаха Христо Драганов и Евгени Михайлов, а по веднъж отбелязаха Ангел Баков и Бато Радонич. С тази победа „Левски“ излезе начело кръг преди края на първенството с 34 точки. Веднага след „сините“ са „ДиПол“ и „Оасу“ с по 33 точки, като „ДиПол“ имат мач по-малко.

04

Евгени Михайлов отбеляза хеттрик

„Очаквана победа, поляците не са от грубите отбори и това ни позволи да разгърнем потенциала си. Сега прехвърлихме напрежението в другите два лагера, който играят тази неделя. За „Левски“ е най-добре те да завършат наравно. Всичко зависи от нас, ако победим в последния си мач ставаме шампиони за трети пореден път“, коментира организаторът на „Левски“ (Чикаго) – Николай Василев.

03

Христо Драганов отбеляза хеттрик

Тази неделя „Левски“ почива и очаква развързката между двата си основни конкуренти „ДиПол“ и „Оасу“. В последния си мач на 02 октомври (неделя) българите гостуват на „ДиПол“. Мачът ще се изиграе от 9:30 часа сутринта на адрес: Oak Brook Polo Grounds, 700 Oak Brook Rd, Oak Brook, IL 60523.

Галерия снимки:
05

Голмайсторът Ангел Баков

06

Голмайсторът Бато Радонич

07

Душан Обрадович

08

Георги Георгиев

09

Венцислав Динков

10
Стоян Стойчев

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.