За първи път в Чикаго, в център “Магура”, интернет сензацията Татяна Кристи представи своето самостоятелно шоу “Многото лица на Татяна Кристи”. Близо два часа шоудамата, влизаше в различни диалози със самата себе си. Тя представи политическа и социална сатира.

Със своето творчество, Татяна Кристи не остави никой безразличен

Самодейната актриса не остави никой от публиката равнодушен и след скечовете се оформи дълга дискусия. Татяна успя да раздели зрителите най-малко на два лагера. Почти всички присъстващи споделиха внушението й за пародията на българската политическа сцена, както и за бюрокрацията. Актрисата понесе критики за отношението си към българските народни танци. Най-много смях в залата имаше на скеч, в който авторката кандидатства за виза. Все пак всеки един от публиката бе минал през посолството в София, преди да кацне в САЩ.

С екипа на „Магура: Станислав Станимиров, Татяна Кристи, Надя Желязкова и Валентина Лимов

На следващия ден, в социалната мрежа “фейсбук”, откъдето Татяна Кристи стана разпознаваема, тя сподели:

“Страхотна вечер в Чикаго! Благодаря сърдечно на културен център “Магура” и на всички хора, които бяха съпричастни с това събитие. Хората в Чикаго показаха, че не само се интересуват от събитията в България, не само са дълбоко информирани за политическата среда и атмосферата в страната като цяло, но и че всички искат промяна”.

Следващият спектакъл на Татяна Кристи ще бъде на 13 март в София, а два дни по-късно на 15 март, шоудамата ще забавлява българските имигранти в Цюрих, Швейцария.

Галерия снимки:

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.