Една от големите звезди на „Левски“ София от близкото минало – Христо Йовов пристигна в Чикаго. Той посети офиса на спонсора на „Левски“ Чикаго – „Montway Auto Transport“ и проведе среща с ръководството на отбора. Бижутерът беше придружен от неговия братовчед Тодор Йовов, който също е бивш футболист, играл за най-стария български клуб „Балкан“ в най-силните му години, когато отборът се е състезавал в отворената група и е ставал шампион, и носител на купата. Христо Йовов изненада приятно президента на компанията г-н Михаил Михайлов, като му подари негов екип на „Левски“ София.

Михаил Михайлов връчва екипа на Христо Йовов

От своя страна Михайлов също връчи екипировката на „Левски“ Чикаго на Христо Йовов. Бившият национал предизвика въодушевление в офиса на компанията. Много от служителите на която са българи и с радост го поздравиха, и се снимаха с него за спомен. После ръководството на отбора отиде на работен обяд в ресторант „Балканика“. На срещата присъстваха финасовият директор Евгени Руссу, основателят на отбора Николай Василев и бившият професионален футболист Венцислав Динков.

Христо Йовов предизвика голям интерес сред служителите на фирмата

„Благодаря на всички за топлото посрещане, надявам се да успеем да вдигнем купата“, беше кратък многократният шампион на България – Христо Йовов.

Обща снимка за спомен със звездата на „Левски“ София

Припомняме ви, че Христо Йовов прие поканата на „Левски“ Чикаго да подсили отбора за националните финали на САЩ този уикенд в Детройт, Мичиган. В петък (18 август), от 9:00 ч. вечерта, в „Ultimate Soccers Arenas“, в предградието на Детройт – Pontiac, MI, „Левски“ Чикаго играе полуфинален двубой за Националната купа на САЩ срещу шампиона на Севрена Каролина и Регион III – „Спортинг“ Шарлоте.

В- к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.