Костадин Леваков се радва на гола

????????????????????????????????????

Балканци поздравяват голмайстора Леваков

„Балкан“ постигна важна победа с 3:0 срещу силния тим на „Торино“, в мач от първенството на „червената“ дивизия на Премиер Сокър Лийг. Първото полувреме завърши при резултат 0:0, а в 38 минута изгониха перуанския вратар с директен червен картон. С подновяването на играта, Венцислав Динков прехвърли с прекрасно подаване топката по дясното крило към Костадин Леваков, който преодоля двама защитници и със силен диагонален удар разстреля вратаря за 1:0. В 59 минута, Венцислав Динков направи нов извеждащ пас в наказателното поле към Костадин Шилев, той овладя и нацели страничната греда, след което топката се върна в добре пласирания Валентин Димитров, който вкара от два метра за 2:0. Десет минути по-късно, Росен Каптиев стреля опасно от малък ъгъл, но защитник успя да избие със сетни усилия в корнер. На следващата атака, перуанец излезе сам срещу Николай Димитров, капитанът се хвърли пожертвувателно и спаси удара. Малко по-късно, Росен Каптиев излезе в коридор и стреля силно по земя, вратаря закачи топката с върха на пръстите, но кълбото влезе във вратата за 3:0. Пет минути преди края, главният съдия изгони втори играч на перуанците, за втори жълт картон.

????????????????????????????????????

Играещият треньор Николай Димитров

„Честитя победата на отбора! Всички сме доволни от успеха, имаше желание, агрсия и настроение за победа и мисля, че заслужено спечелихме. Миналия сезон на два пъти загубихме от „Торино“, но тази година им върнахме двете загуби. Те са доста неудобен и корав противник, играят на границата на грубата игра. Мисля, че владеехме мача. От самото начало атакувахме постоянно, но последния пас пред вратата не ни спореше. Ударите бяха неточни, липсваше ни концентрация. Но това беше само през първото полувреме. С малко размествания и по свежи сили в средата, през втората част успяхме да ги пречупим. Всички, без изключение, играха с желание и се раздадоха. Благодарности! Надявам и за напред да имат същия хъс за игра. Гледаме към следващия противник“, каза играещият треньор на „Балкан“ (Чикаго) – Николай Димитров.

03

Радост след попадението на Валентин Димитров

Тази събота, от 4:30 часа, следобяд, „Балкан“ играе с полския тим „Висла“, в сърцето на българската общност на Catherine Chevalier Woods, на двете улици: River Road and Eastwood Ave, Schiller Park, IL,

04
Топнападателят Росен Каптиев

Николай Василев, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.