Този сезон освен шампионската титла на открито, „Бодрост“ спечели първо място в първенството на NLSA в зала и второ в надпреварата за купата в майсторската група. В продължение на два месеца „бодрите“ момчетата допуснаха само една загуба от „Рузвелт Юнивърсити“. Но тя не попречи за първото място, защото „Бодрост“ победиха „Пирин“, а „орлетата“ нанесоха загуба на „Рузвелт“. В еднодневният турнир за купата „Бодрост“ победи „България“ с 9:5 на полуфинал. Хеттрик за „зелените“ вкара Иван Иванов, на два пъти се разписаха Асен Василев и Ангел Баков. За „юнаците“ спонсорът Стоян Младенов вкара два гола, а по веднъж отбелязаха Теньо Минчев, Иван Драганов и Николай Трифонов.

DSC_0484

Стоян Трендафилов

В другия полуфинален двубой миналогодишният победител „Пирин“ загуби с 9:7 от „Рузвелт“. Хеттрик за „орлетата“ отбеляза Стоян Трендафилов, на два пъти се разписа Иван Драголов, а по един гол вкараха Николай Янев и Васил Чирпанлиев.

????????????????????????????????????

Организаторът връчва Купата на „BSCC“

Преди финалния мач в майсторската група се изигра финала за купата в първа дивизия. Българският тим „BSCC“ победи с 9:8 интернационалният „Нортшор“. Четири гола за „червените“ вкара Любомир Иванов, хеттрик отбеляза Георги Бошнаков, а по веднъж се разписаха Милен Милев и Емил Щерев. За първенството българите се наредиха втори, след „Мънделей“.

„След второто място миналата година, сега победихме в драматичен финал. За доборто представяне главна заслуга имат голмайсторите Любомир Иванов и Милен Милев“, коментира организаторът Райко Тодоров.

06

Станисалв Ангелов

На финала в горната дивизия „Бодрост“ отстъпи с 11:9 срещу „Рузвелт“. По два гола за българите отбелязаха Ангел Баков, Асен Василев и Станислав Илиев, а по един добавиха Иван Иванов, Петър Василев и Добромир Пеев.

„Като цяло направихме солидно представяне, младите момчета показват , че се развиват все по-добре. Благодарим на организаторът Петър Петров, който отново ни събра през зимната пауза и се получи хубав турнир“, коментира организаторът на „Бодрост“ – Станислав Ангелов.

Галерия снимки:

03
„BSCC“ с Купите
04
Асен Всилев
05
Добромир Пеев
07
Голмайсторът Любомир Иванов
08
Николай Янев
09
Иван Драголов се радва на поредното попадение
10
Капитанът Александър Карабелски

В-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.