Теньо Минчев

????????????????????????????????????

Тони Тодоров

„Ботев“ (Чикаго) загуби от лидера „Реал“ (Уилмет) с 1:0, в дивизията за над 40-годишни, в Премиер Сокър Лийг. „Канарчетата“ владееха два пъти повече топката от противника в срещата, но въпреки това нямаха късмет пред гола. Обикновено българите създават много ситуации за гол в мачовете си, но този път имаха само три чисти положения. В средата на първата част, Тони Тодоров излезе на стрелкова позиция, но ударът му мина покрай гредата. Малко след това, домакините вкараха единственото попадение в мача. С началото на втората част, отново Тони Тодоров имаше добра възможност, но късметът отново му изневери. В самия край на мача, Наско Иванов напредна от ляво и отправи опасен удар. Вратарят успя да отклони пътя на топката с върховете на пръстите си и кълбото срещна горна греда.

04

Петър Кръчмаров

 

„Играхме добре, имахме пълна група от 18 човека, но ни вкараха случаен гол. През първото полувреме бяхме с вятъра, а точно тогава получихме гола. Малшанс, не заслужавахме да загубим мача от показаното на терена“, каза стратегът на „Ботев“ (Чикаго) – Димитър Атанасов.

02

Петър Петров

По-програма, тази неделя „Ботев“ няма мач от първенството, но ръководството на отбора ще се опита да насрочи и изиграе отложения си мач с немския тим „Грийн-Уайт“.

03

Стратегът Димитър Атанасов

06
Наско Иванов между двама противници

Радостина Павлова, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.