Голмайсторът Росен Каптиев02

Стоян Стойчев

„Левски“ (Чикаго) постигна важна победа с 2:1, като гост срещу лидера във временното класиране при над 30-годишните „ДиПол“. Американците откриха резултата с 1:0 в 13-та минута, след като нападателят си поведе топката с ръка, но попадението беше зачетено. Българите успяха да изравнят в средата на втората част, с перфектно изпълнен пряк свободен удар от Росен Каптиев. Топката рикушира в защитник и излъга вратаря за 1:1. Пет минути по-късно, българите организираха отлична контраатака и отново Росен Капитев разстреля вратаря с удар от далеч за 2:1.

03

Стефан Златев

„През второто полувреме се бяхме настанили в половината на противника, но трудно извоювахме победата. Благодаря на всички момчета за себераздаването и успеха в мача. Специални благодарности и на голмайстора Росен Каптиев, който в рамките на една седмица дойде два пъти от Индианаполис, за да играе за „Левски“. Имахме много контузени футболисти от финала за купата на щата и изиграхме мача почти без резервни играчи. Наложи се Стоян Стойчев да играе като централен защитник, където се справи блестящо. Тази неделя ни предстой още един много важен двубой“, каза организаторът на „Левски“ (Чикаго) – Николай Василев.

06

Легендата Тони Тодоров

След победата на „сините“, ирландците „Сент Чрлз Слетик“ заеха временно първата позиция. Тази неделя, от 9:30 ч. сутринта, „Левски“ гостува на „Сент Чрлз Селтик“, на адрес: 3565 Legacy Blvd, St Charles, IL 60174.

05

Поредно неадекватно отсъждане на съдията

Радостина Павлова, кореспондент на в-к „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.