Чикаго Булс отново ще се върнат към тъжното, но познато състояние в сряда вечер – живот без бившя MVP Дерик Роуз – когато са домакин на Шарлът Хорнетс в United Center.

Булс обявиха късно във вторник вечерта, че често контузвания гард ще се подложи на операция, за да оздрави скъсания медиалния менискус в дясното си коляно.
Той направи дългоочакваното завръщане на терена миналия сезон, но трябваше да го прекъсна след само 10 мача след разкъсване на менискус в дясното коляно.
Rose беше здрав през този сезон, след като се появи в 46 от Чикаго 57 игри. Участника на три All-Star мача е казал на екипа по-рано вторник,че изпитва болки в хирургично оперираното коляно, и след като е минал ядрено-магнитен резонанс, се е установило че има трамва.
Все ще няма дата за връщане на Дерик.
Булс притежават половин игра преднина пред Леброн Джеймс и Кливланд Кавалиърс в Централната дивизия. Чикаго спечели две последователни, шест от последния си седем и четири поредни като домакин. В сряда е третият от седем домакинства в които се очакват посещения от Минесота, Лос Анджелис Клипърс, Вашингтон Уизърдс и Оклахома Сити Тъндър.
Булс премазаха Милуоки Бъкс, 87-71, в понеделник.
Тони Snell вкара 20 в мача от пейката, третата си 20-точкова изява от последните си пет мача след като е имал само един такъв предишен мач в кариерата си. Никола Миротич също игра като резерва и събра 16 точки и 14 борби. И двамата играчи имам разширени минути след като „шестия“ човек Тадж Гибсън не взе участие заради заболяване.
 

Пау Гасол добави 15 точки и 10 борби, Джими Бътлър вкара 11 с девет дъски и Джоаким Ноа грабна най-много в мача 16 борби. 

Чикаго спечели играта с борбите с 62-41. 

„Ние се борихме на таблото доста добре“, каза Ноа. 

Хорнетс са бъркотия, в поредица  от пет поредни загуби. Те се подхлъзна на една игра зад Бруклин Нетс за осмото мястодаващо право на плейофи в Източната конференция и все още има пътувания до Бостън и Орландо. 

В неделя, Шарлот започна със загуба 92-81 от Далас Маверикс. 

Mo Уилямс наниза за Хорнетс 22 точки, а Ал Джеферсън сграбчи  най моного за сезона 17 борби при поражението. 

„(Уилямс) е професионален играч, той е добър офанзивен играч“, заяви треньорът на Хорнетс Стив Клифърд. „Той върши добра работа.“ 

Майкъл Кид-Гилкрист също имаше 15, а Ланс Стивънсън отбеляза 11 от пейката. 

Хорнетс  водеха с 4-2 след  забивка на Кид-Гилкрист в 2:06-а минута. Джеферсън удари 3-ка в другия край и Дирк Новицки вкара пет поредни, а Маверикс довели до края на пътя. 

Булс са спечелили шест от последните си седем срещи и три поредни у дома.

Ако сте фенове на дневните фантъзи лиги, можете да се регистрирате тук, и да се възползвате от намаление при първия ви депозит. Сайтът draftkings.com e лидерът в игрите фентъзи, като предлага състезания и лиги от различни спортове като НБА,НХЛ, Европейски Футбол, голф, ММА и много други. Сайтът предлага и много безплатни съзтезания където можете да се регистрирате абсолютно БЕЗПЛАТНО и да спечелите много парични и други награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.