“Левски” Чикаго отказа последния в класирането “Стари Бики”, в мач от първенството за над 30-годишни в Премиерлигата. Сините вкараха пет гола през първата част и пред очертаващия се разгром, поляците предпочетоха да не излязат за второто полувреме.

Феноменалният Владимир Вукайлович вкара хеттрик (два гола от пряк свободен удар) и даде две асистенции

Още с първата атака, с удар от границата на наказателното поле, сърбинът Владимир Вукайлович вкара за 1:0. Той беше и в основата на второто попадение за “Левски” Чикаго. Бившият играч на “Партизан” Белград напредна по дясното крило и подаде на неговия сънародник Никола Славуевич, който отбеляза за 2:0.

Сърбинът Никола Славуевич отбеляза дебютен гол за „Левски“ Чикаго

Третото попадение дойде отново след майсторско центриране от дясно на Вукайлович в наказателното поле на съперника, където над всички се извиси дебютантът Джамал Каручи и с удар с глава вкара за 3:0. Пет минути по-късно, голмайсторът Джамал Каручи беше фаулиран на дъгата на противниковото наказателно поле.

Мароканецът Джамал Каручи отбеляза гол при дебюта си за сините

С изпълнението на прекия свободен удар се нагърби топиграчът Влади Вукайлович, който прати топката в десния долен ъгъл на вратаря за 4:0. Малко преди края на първата част, отново на дъгата беше спънат отзад Диан Радев. И този път, Вукайлович майсторски насочи топката в центъра на вратата, оформяйки крайния резултат 5:0.

Фаулираният Диан Радев

“Радвам се, че въпреки това, че играхме с отбор от долната половина на таблицата, момчетата играха без отпускане и с настроение. Тепърва ни предстоят мачове с по-силните отбори”, коментира играещият треньор на “Левски” Чикаго – Росен Каптиев.

Играещият треньор Росен Каптиев

Следващият мач в първенството, между Левски” Чикаго и “Полонез”, беше отложен от поляците и ще бъде пренасрочен за друга дата.

Галерия снимки:

На вратата на сините пази полевият играч Емил Костадинов
Недялко Недялков
Йордан Иванов
Еквадорецът Джонатан Пачар
Евгени Михайлов
Угандецът Чарлес Вассава
Ангел Баков
Угандецът Фредерик Кабуйе
Едуард Начев
Добромир Пеев
Мексиканецът Оскар Сотело

Leave a Reply

Your email address will not be published.