01

Голмайсторът Стоян Трендафилов изпълнява център

„Левски“ Чикаго 2014 победи с 4:2 перуанския тим „Торино“ в мач от седми кръг на първенството по минифутбол в зала. „Сините“ си върнаха на латиносите за загубата в първи кръг. Два гола за победата отбеляза Стоян Трендафилов, а по веднъж се разписаха Светозар Гюров и Мартин Минков. Левскарите на два пъти оставаха с човек по-малко за по две минути, заради сини картони, но успяваха да се справят в ситуацията и да не допуснат гол.05

Нагорещен момент от мача

„Постигнахме победата, защото спазвахме тактическата дисциплина и играхме до края. Ако всеки мач играем по този начин и си пазим хората, ще затрудним всеки съперник. Предстоящия мач с „Адриа“ ще бъде най-труден, надявам се да ги изненандаме и победим.“, каза един от лидерите в отбора на „Левски“ Чикаго – Димитър Стойков.
Този петък от 10:00 часа вечерта „Левски“ Чикаго играе с лидера „Адриа“. До този момент двата отбора не са играли по между си, а хърватите имат седем победи от седем мача и са еднолични лидери в класирането. Българите са втори с по-добра голова разлика от шотландския „Рейнджърс“. Мачът ще се изиграе в предградието на Чикаго – Вила Парк в спортен център „Одиум“.

класиране след седми кръг

 

Класиране след седми кръг

 

 

03

 

Тони Тодоров

02Голмайсторът Светозар Гюров
[embedvideo id=“bQiIfA-E5-c“ website=“youtube“]
Николай Василев, кореспондент на вестник „България“

Leave a Reply

Your email address will not be published.