„Левски“ (Чикаго) с новите „сини“ екипи02

Евгени Михайлов в атака

    „Левски“ (Чикаго) постигна разгромна победа с 13:0 над „Румъния“, в мач от 10-ти кръг на първенството в зала за над 30-сет годишни. Първата част завърши при резултат 3:0 и силите на румънците почти свършиха. През второто полувреме всички български футболисти се разписаха във вратата на противниците. В този мач северните ни съседи улесниха допълнително българите, защото нямаха резервни играчи. Така, от трите мача с този съперник, „сините“ постигнаха две победи и един равен. За първи път в двубоя, „Левски“ (Чикаго) игра с новите си „сини“ екипи. Припомняме ви, че първенството в зала се провежда през настоящия зимен сезон под егидата на ISSA (Илинойска щатска футболна асоциация). Организатори са двете най-стари футболни лиги в щата NSL 1919 (Нешънъл сокър лийг) и PSL 1981 (Премиър сокър лийг). Основоположниците на лигата са шест отбора, изградени от различни националности и българският „Левски“ (Чикаго) 2014, е един от тях. „Сините“ са на трето място във временното класиране. Най-добре представящият се отбор до момента е хърватският „Адриа“.
„В този мач беше въпрос на време да победим. Миналия мач имахме същия организационен проблем и загубихме от по-слаб противник. Да играеш минифутбол без смени е много трудно, още повече, че играта спира само при нарушение и гол, защото няма тъчове и корнери. Румънците се опитаха да ни се противопоставят, но бяха на ниво само през първата част“, каза организаторът Димитър Стойков.
Този петък, от 10:00 часа вечерта, „Левски“ (Чикаго) играе с перуанците от „Торино“. Двата отбора си размениха по една победа и това ще бъде решаващ мач за по-добро класиране.

03
Страхотно спасяване на вратаря Никола Каранаков
04
Евгени Руссу
05
Никола Кранаков не допусна гол
06
Станислав Ангелов
07
Анатоли Вътев

[embedvideo id=“-VUKJFoMdhU“ website=“youtube“]

Leave a Reply

Your email address will not be published.