Асен ВасилевDSC_0572

Ивалин Гунев

„Миньор“ (Чикаго) загуби с 3:0 срещу немския „Грийн Лайт“ във втори кръг от първенството на Метрополитан Сокър Лийг. „Чуковете“ получиха първото попадение в средата на втората част. Първо гредата спаси българите, вратаря Мартин Митев изнесе топката към Ивелин Гунчев, който загуби владението в центъра на терена. „Зелено-белите“ развиха светкавична контраатка и разминаха Асен Василев като бърз влак малка гара вкарвайки за 1:0. Малко след това за втори жълт картон беше изгонен играч на зелено-белите. За около 20-минути „жълто-черните“ упражниха натиск, но не успяха да отбележат гол. Централният защитник Георги Николов, напусна играта поради болки в коляното и това доведе до смут в защитата на „миньорци“. Индивидуална грешка на Георги Георгиев позволи на „Грийн Лайт“ да покачи на 2:0. Полученият гол подейства демотивиращо и в края на мача „винкелите“ получиха трети гол, след грешка на Иван Иванов, който загуби топката при индивидуална игра. Така срещу двата немски тима в групата „Миньор“ загуби мачовете си и е на последното десето място във временното класиране.DSC_0528

Цветан Йончев дава напътствия преди мача

„Подобряваме играта си, но за съжаление има някои слабости, за които ни трябва повече време, за да бъдат отстранени. Допускаме много леки голове от елементарни грешки, които трябва да бъдат изчистени. Физическата подготовка също ни липсва, получихме головете през второто полувреме и повечето голови ситуации пред нашата врата бяха през втората част когато отпаднахме физически. Надявам се с навлизането на мачовете в сезона това нещо да се подобри, тъй като нямаме възможност да тренираме редовно и разчитаме да се подготвим предимно с мачове.“, каза старши треньорът на „Миньор“ (Чикаго) – Цветан Йончев.

Тази неделя от 6:00 часа следобяд на адрес: Redmond Park, 735 E. Jefferson Street, Bensenville 60106, „Миньор“ (Чикаго) играе с полския тим „Игълс“ 1940.

Галерия снимки:

DSC_0622

DSC_0630

DSC_0682

DSC_0619

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.