Голмайсторът Мартин Минков

В първи кръг от първенството на открито, „Левски“ (Чикаго) 2014 стартира с разгромна победа с 9:1 срещу японския тим „Шогун Уйнд“ 1988. Българите гостуваха в предградието на Чикаго – Итаска на аутсайдера и играха с резервния жълто-малинен екип. Четири гола за победата отбеляза голмайсторът Мартин Минков, по веднъж се разписаха Ивайло Кръстев, Любомир Велков и румънците Едуард Чира, Габриел Димитреску и Раду Малец от дузпа. Мениджърът на тима -Пламен Бежански – Газдата, също взе участие в мача като централен защитник.
„Резултатът говори сам по себе си за превъзходството на нашия отбор в този мач. Истинският тест, колко готов е отборът за защита на титлата и купата, е тази седмица с основния ни конкурент „Де Пол“. От представянето в тази среща, ще се разбере до къде са ни възможностите“, каза мениджърът на „Левски“ (Чикаго) – Пламен Бежански.
Тази неделя, от 9:30 часа, на адрес: 1750 Techny Rd, Northbrook, IL 60062, „Левски“ приема „Де Пол“ в битка за затвърждаване на първото място в групата.

 

02
Голмайсторът Ивайло Крастев

 

03
Венцислав Динков (с топката)

 

04
Руският вратар на „Левски“ – Никита Рубин

 

05
Румънецът Габриел Димитреску – Габи

 

06
Любомир Велков

Leave a Reply

Your email address will not be published.