Добрин Добринков скача за първа топка

Ветераните от „Ботев“ (Чикаго) загубиха с 3:1 гостуването си на „Швабен център“ срещу „Джак Старс“. „Канарчетата“ играха със зелени потници върху екипите си, защото съперникът също беше изцяло в жълт спортен екип. Условията и времето бяха прекрасни за игра. Домакините стартираха ударно и поведоха с 2:0 през първите десет минути. В средата на първата част, Добрин Добринков проби през двамата централни защитници и намали за 2:1. Пет минути по-късно, отново той вкара втори гол, който беше отменен заради игра с ръка. В началото на втората част, Светозар Самаров нямамше късмет и нацели на два пъти греди. „Звездите“ отвърнаха с нов гол за 3:1. До края на мача, българите имаха дозина чисти положения за гол, но не можаха да ги реализират.
„Лошо начало за нас, изпуснахме поне равен в тази среща. Имахме четири чисти голови положения, но за жалост ги пропиляхме. Главния съдия не даде сто процента дузпа и ни отмени чист гол. Не сме доволни от тендециозното съдийството в мача. Реферът свири 60 на 40 за другия отбор“, каза стратегът на „Ботев“ (Чикаго) – Димитър Атанасов.
Тази неделя, от 9:30 ч., на адрес: 700 Oak Brook Rd, Oak Brook, IL 60523, „Ботев“ играе с „Гато Верде“ в дивизията за над 40-годишни.

Галерия снимки:

 

 

02                                                                    Светозар Самаров нацели две греди

 

03                                                                      Добрин Добринков се радва на гола

 

04                                                                        Ивалин Янев (с топката)

 

05                                                                         Петър Кръчмаров (с топката)

 

06                                                                          Любомир Бонев стреля от далеч

Leave a Reply

Your email address will not be published.